utorok 4. septembra 2012

Deň vo vinohradoch

Veľké vína Malých Karpát sú v ponuke na Deň vo vinohradoch 2012. Už štvrtýkrát budú mať návštevníci malokarpatských vinohradov ojedinelú možnosť v sobotu 8. septembra zavítať do viníc, ochutnať nielen dozrievajúce hrozno, ale aj víno z neho vyrobené, spoznať vinára, ktorému vinica prirástla k srdcu tak, že sa stala jeho druhým domovom.


Aj my by sme Vás radi pozvali do nášho vinohradu už túto sobotu medzi 13:00 a 19:00 hod. Nájdete ho v hone Trázniky medzi obcami Doľany a Dolné Orešany pod číslom 27, kde budete mať k dispozícii na ochutnanie burčiak ale aj Tramín červený 2011, ktorý si pred pár dňami doviezol z medzinárodnej súťaži vín Vino Slovenia Gornja Radgona 2012 striebornú medailu. Okrem týchto chuťoviek Vás celkom určite potešia aj vína z nasledovného zoznamu:

  • Merlot 2011 biele z modrého
  • Rulandské šedé 2011
  • Rizling vlašský 2011
  • Modrý portugal 2011
  • Višňové víno

Ak budete mať chuť a chcete urobiť nákup našich vín, bude Vám k dispozícii aj naša vinotéka vo vinárstve v Doľanoch. Lístky na Deň vo vinohradoch v hodnote 12 EUR si môžete zakúpiť cez objednávkový formulár www.mvc.sk, v Modre v Malokarpatskom Osvetovom stredisku, alebo počas podujatia na vyznačených miestach. Celkovo je v sobotu možné navštíviť 28 viníc od Rače až po Suchú nad Parnou. Budeme veľmi radi, ak prídete aj k nám na Trázniky, alebo do JM Vinárstva v Doľanoch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára