utorok 14. februára 2012

Vyhodnotenie ankety / Vyhľadávam vína

V poslednej dobe som hľadal vína predovšetkým v supermarketoch, pretože som si už dávno nerobil krátky prieskum toho, ako to tam vyzerá s ponúknutou kvalitou. Vína je tam síce habadej, ale kto sa v nich má vyznať. Referencie nenájdete nikde a vinomilci akoby sa báli priznať, že *každodenné víno* kupujú v supermarketoch. Kto potom nakupuje vína v supermarketoch? Odhliadnuc od toho, že sa tam predá viac ako 85% slovenskej spotreby vína.

Ani neviem či mám chuť anketu hodnotiť,  ale komentovať by som ju mal. Čo poviete? Podľa odpovedí (aj keď ich nebolo zase tak veľa) to vyzerá, že všetci vinomilci, ktorí ma čítajú majú vyberané jazyky. Aby som si zjednodušil písanie, tak 1/4 hlasujúcich v ankete hľadá vína na ktoré má práve chuť. Takže to môže byť akékoľvek víno na ktoré som sa pýtal v poradí (limitované série, ročníkové vína, bio, autentické, naturálne vína alebo bežné vína zo supermarketov).

Neviete mi povedať prečo sa žiadny z čitateľov blogu nepriznal k tomu, že nehľadá víno v supermarketoch? Nakoniec je to aj otázka, ktorú nájdete v ďalšej ankete.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára