nedeľa 18. novembra 2012

Vinoforum zomrelo! Nech žije Vinoforum!

Je to už 6 mesiacov, alebo dlhých 180 dní, čo som sem nepridal žiadny príspevok. Nie, nepoteším Vás!  Na písanie som vôbec nezanevrel, práve naopak. Robí mi stále radosť a dokonca mi v poslednom čase umožňuje aby som sa jeho prostredníctvom mohol vzdelávať, oveľa viac cestovať za vínom ale aj nakupovať vína, ktoré ma bavia a vás zaujímajú. Dúfam, že @monicqa a jej Červené pero bude mať k mojim textom čo najmenej výhrad, pretože my čo Milujeme slovenčinu sa radi učíme, aby naše texty boli zrozumiteľné, čitateľné a občas aj bez chýb.
Blog som trochu poupratoval a vyzametal, niektoré miestnosti som zrušil a všetky dostali nové mená. Pre pár vecí tu už nebolo miesto a keď mi @Peter_Kucerka navrhol že mi pomôže so sťahovaním, tak sme ich preniesli na inú adresu. Zdá sa, že v nasledujúcom období ešte chvíľku zostanem pri stavbárskom remesle, pretože práce okolo nového domu je požehnane dosť. Ak vás zaujímajú projekty na ktorých pracujem práve teraz, nájdete ich veľmi ľahko, stačí sa len trochu poobzerať po blogu.

Ešte pred tým ako sa dostanem k ďalším príspevkom som pre vás pripravil anketu na tému mladé vína. Máte už niečo prelíznuté #vinomilci? Priznajte sa koľko ste toho stihli ochutnať a kde? Chutia vám mladé vína z ročníku 2012 alebo ešte stále dávate prednosť vínam z predchádzajúcich rokov?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára