pondelok 7. mája 2012

Putovanie za vínom

Prvá polovica roku má kalendár plný vinárskych podujatí. Okrem degustácii, ktoré sú tu pre potešenie milovníkov vína sú tu také, na ktorých profesionáli hodnotia vína. A tých je pomaly rovnako veľa ako tých prvých. Hoci aj my radi súťažíme, na každé preteky sa dôkladne pripravujeme. Preto nesúťažíme na každom preteku a už vôbec nie za každú cenu ale dôkladne si vyberáme. Vína aj súťaže.


 

Potešujúca správa dorazila na Slovensko v nedeľu večer z Portugalska, kde sa konal 19. ročník Concours Mondial de Bruxelles. Nasledujúci ročník súťaže bude v Bratislave. Dobrá správa pre slovenské víno a pre nás motivácia pripraviť sa na prestížny konkurz vín na domácej pôde.

Posledný víkend ste nás mohli stretnúť tam kde sa opäť niečo dialo. Máme radi atmosféru nabitú zvedavosťou ktorá býva pomiešaná veľkou dávkou radosti z dobrého vína a stretnutí s priateľmi. Nemohli sme chýbať na domácej pôde na Hrade Červený kameň a mnohí ste ochutnali naše vína na Fraštackom putovaní za vínom. Bez Vás by to nebolo ono a preto by sme Vám chceli naozaj úprimne poďakovať za to že ste nás opäť neobišli.

Už dnes sa pripravujeme na Otvorené pivnice na svätého Urbana a naše vína budú ozdobou festivalov ružových vín v Nitre a v Košiciach. Ako sa pripravujete na letnú dovolenkovú sezónu Vy? Máte v programe zaradené nejaké cesty za vínom? Čo by ste povedali takému krátkemu výletu za vínom a do vinohradov k nám do Dolian?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára